Om TidTilSalgs.no
TidTilSalgs.no er en portal som formidler kontakt mellom kjøpere og selgere av tjenester. Tjenestene ytes av private personer og kan være alt fra småjobber til større prosjekter eller tjenester over tid.
Selgere av tid eller tjenester registrerer en profil i TidTilSalgs.no hvor det fremgår hva slags tjenester de ønsker å tilby. Kjøpere av tjenester kan søke i disse profilene etter hva slags tjenester de har behov for og etter geografisk område. Innholdet og tilbudet i denne websiden er generert av brukerne og er avhengig av aktiv bruk i hvert område, så hvis du ikke kan finne tjenesten du er ute etter, send oss en melding så vi kan jobbe for å forbedre tilbudet i ditt område eller finne en tilbyder av tjenesten du søker. post@tidtilsalgs.no
TidTilSalgs.no er en ren kontaktformidlingstjeneste. Brukere har selv ansvar for selveste kontakten, avtalen om kjøp og salg av tjenester, evt. ansettelsesforhold, og skattemessige forpliktelser.
TidTilSalgs.no setter mennesker i kontakt med hverandre for gjensidig nytte og glede, og i de fleste tilfeller er dette mennesker som ikke kjenner hverandre fra før. De fleste har ærlige hensikter, slik tilfellet er med folk man ellers møter. Vi vil likevel minne brukere av TidTilSalgs.no om å utvise sunn fornuft, skjønn og forsiktighet både på nett og under handelen. Oppgi ikke personlige opplysninger som personnummer og kredittkortnummer, og vær varsom overfor krav om forskuddsbetaling.
TidTilSalgs.no ønsker å fremstå som en seriøs portal med seriøst innhold og brukere som opptrer ordentlig. Skulle man oppdage useriøst innhold i portalen, eller oppleve upassende oppførsel fra kjøpere eller selgere av tjenester, ønsker vi beskjed om forholdet med en gang slik at vi kan ivareta portalens kvalitet og brukernes interesser. Send beskjed til misbruk@tidtilsalgs.no. TidTilSalgs.no forbeholder seg retten til å kontrollere innhold i profiler og slette upassende informasjon fra profiler uten forvarsel.
Ønsker ditt firma å annonsere på vårt nettsted, ta kontakt på post@tidtilsalgs.no.